Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kos jegyben születettek általános jellemzői

<b>Jegy: Kos
Uralkodó: Mars
Elem: Tűz
Minőség: Kardinális
Princípium: Életerő
Tavaszi jegy: Március 21 - Április 20
2006.01.02 04:00, Forrás: vegzet.huAforizma: A csírák a földből, a kagyló biztonságából minden ellenállást legyőzve a fény felé törnek.

Motto: Én vagyok. Ismeri a múltat és a jövőt. Csak a jelen az, ami igazán számít. Megzabolázatlan erő hajtja előre, a veszélyről tudomást sem vesz. Ő a gyerek, aki még mindent játéknak tekint, mégis meg kell értenie, hogy korlátok veszik körül. Az élni akarás, a kihívások elfogadása - ezek motiválják a győzelem felé vezető úton. Minden kihívást bátran fogad, a kudarcok nem törik le. A dolgok csak addig érdeklik, amíg azok újak. A türelem és a diplomácia számára ismeretlen fogalmak. Tanácsadója a szabadság, célja a hírnév, ragyogás, dicsfény elérése. Mivel minden energiáját kifelé sugározza, gyakran szenved a magánytól és a belső üresség érzésétől.

Jellemző tulajdonságai: Temperamentumos, kezdeményező, határozott, aktív, hirtelen haragú, makacs, nyugtalan, ambiciózus, agresszív.

A Kos uralkodó bolygója a Mars, jelképe a kos. A Kos a zodiákus első jegye és ily módon a kezdeteket jelenti. A kos személyiség a kreatív energia, a lelkesedés megtestesítője, nagy belső hajtóerővel rendelkezik. Cselekedetein keresztül fejezi ki magát, és olyan eredményekre törekszik, melyekkel kiválóságát tudja bizonyítani. E jegy szülöttei között kevés a szégyenlős ember. A Kosok tevékenyek, és olyan személyiségek, akik nem mindig számolnak cselekedeteik következményeivel. Meggondolatlanságuk problémákhoz vezethet. Nem félnek a kockázattól, ha saját érdekeikről van szó. Hevességüket kordában tartva sokra vihetik, sikeres vezetők válhatnak belőlük. Bármit is tesznek, arra törekszenek, hogy a legjobbak legyenek, inkább hírnévre, mint anyagi jólétre vágynak. A Kosok álma a függetlenség és a tekintély. Optimizmusukat nehéz letörni, bátran látnak hozzá feladatukhoz, de legendásan híresek arról, hogy nem fejezi be, amit elkezdtek. Jókedvük ragadós, és a félelem nem futamítja meg őket. Nagyszerű barátok, de néha óvatosan kell bánniuk versenyszellemükkel. Agresszivitásukat fékezniük kell, másokkal való törődésüket az ész és a diplomatikusság kell, hogy uralja.

Szerelemi kompatibilitás más jegyekkel

Munkahelyi kompatibilitás más jegyekkel

Baráti kompatibilitás más jegyekkel

Családi kompatibilitás más jegyekkel

 

 


 


Kapcsolódó írások:

A bika jegyben születettek általános jellemzői

A ikrek jegyben születettek általános jellemzői

A rák jegyben születettek általános jellemzői

Az oroszlán jegyben születettek általános jellemzői

A szűz jegyben születettek általános jellemzői

A mérleg jegyben születettek általános jellemzői

A skorpió jegyben születettek általános jellemzői

A nyilas jegyben születettek általános jellemzői

A bak jegyben születettek általános jellemzői

A vízöntő jegyben születettek általános jellemzői

A halak jegyben születettek általános jellemzői

 


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.